Korte Kleverlaan, Bloemendaal

Specifications

Rented
Price
€ 1.295 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2061ED Bloemendaal
Type
Town house
Balcony
Yes, 10m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Living surface
100m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Korte Kleverlaan- Bloemendaal (100m2) 1295 exclusief gwl- IDEAAL VOOR WONINGDELERS!

Het gezellige dorp van Bloemendaal met winkeltjes en leuke horeca gelegenheden en het Bloemendaalse bos liggen op loopafstand maar ook het bruisende hart van Haarlem, scholen, sportaccommodaties, uitvalswegen, NS-stations, duinen en strand behoren tot de bijzondere woonomgeving van dit geliefde dorp.

Indeling:

Eerste etage met ruime hal en toegang tot woonkamer aan de voorzijde. Aan de andere zijde bevinden zich een kleine slaapkamer en de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouw en geeft tevens toegang tot het ruimte terras aan de achterzijde.
Tweede etage voorzien van 2 ruime slaapkamers en een badkamer.

Zeer statig pand die op zoek is naar een nieuwe huurder!
Twee werkende delers behoort tevens tot de mogelijkheden.


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Korte Kleverlaan 93", "zipCode": "2061ED", "city": "Bloemendaal", "lat": 52.3998723, "lng": 4.6178135, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]