Gierstraat, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 1.015 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
CENTRUM
Zipcode
2011GD Haarlem
Type
Upper floor apartment
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
50m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Gierstraat(52m2) Haarlem/Centrum €1015 ex gwl Alles is nieuw! Ongeveer €60-70 euro gwl op eigen naam. Totaal gerenoveerd!

Wonen in het historische centrum van Haarlem!
In een van de leukste winkelstraten in het centrum van Haarlem gelegen, goed onderhouden 2-kamer, tweede etage appartement met gezamenlijke tuin. De woning heeft een gunstige ligging nabij een uitgebreid aanbod van winkels, openbaar vervoer en de Botermarkt op de hoek!

Indeling:

Begane grond met entree. Trap naar tweede etage. Ruime woonkamer voorzien van nieuw, strak laminaat. Alle wanden en muren in de woning zijn gestuukt en wit geschilderd. Ruime woonkamer met ruime open keuken voorzien van een koelkast/vriezer, vaatwasser, afzuigkap, 4-pits kookstel, magnetron/grill oven. Het gehele appartement is een jaar geleden gerenoveerd.
Ruime slaapkamer met voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed en kast.
De badkamer is zeer strak met een wastafel/kast en mooie inloop douche en designradiator.
Overal is aan gedacht en dit appartement wacht op een leuke, nieuwe huurder die het leuk vindt om het hartje centrum van Haarlem te wonen!

Bijzonderheden:
-Waarborgsom 2 maanden huur
-GWL op eigen naam( ongeveer €60-70 euro)
-Parkeervergunning niet mogelijk wegens parkeerdruk centrum Haarlem
-Voor onbepaalde tijd te huur( minimaal 12 maanden)


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Gierstraat 18", "zipCode": "2011GD", "city": "Haarlem", "lat": 52.3790239, "lng": 4.6319959, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]