Hagestraat, Haarlem

Specifications

Ruim appartement nabij centrum
Price
€ 1.025 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
CENTRUM
Zipcode
2011CT Haarlem
Type
Upper floor apartment
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
45m²
Acceptance
01-06-2018

Download Brochure


Description

Hagestraat(45m2) Haarlem/Centrum/Spaarne. Gestoffeerd €1025,- ex g/w/l. GEHEEL GERENOVEERD- Gas, water en elektra op eigen naam. Ongeveer 65 euro(schatting)

Beschikbaar per 1-6-2018.

Zeer gezellig en leuk gerenoveerd appartement ( 4 jaar geleden) op de 1e etage in een enorm gezellig straatje in het centrum van Haarlem. Nabij de grote markt, centrum en uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar. Het gehele appartement is verbouwd en luxe afgewerkt. Het appartement is beschikbaar voor onbepaalde tijd.

Indeling:
Via de trap bereikt u de eerste etage. Vanuit de hal met , bereikt u de lichte woonkamer die eenvoudig in te delen is. Door de fijne raampartijen komt er veel licht door in de woonkamer. De heerlijke aparte keuken is voorzien van een koel/vries combinatie, kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Via de woonkamer bereikt u de slaap ruimte die tevens eenvoudig in te delen is. Aparte badkamer is voorzien van een inloop douche, wastafel en toilet. Het gehele appartement is voorzien een lichte laminaat vloer.

Bijzonderheden:
-Oplevering 1-6-2018
-In het centrum
-Alles is 4 jaar geleden volledig gerenoveerd
-Waarborgsom 2 maanden huur


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Hagestraat 1", "zipCode": "2011CT", "city": "Haarlem", "lat": 52.3790348, "lng": 4.6393005, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]