jansstraat, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 910 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2011RV Haarlem
Type
Upper floor apartment
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
40m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Jansstraat (40m2) Haarlem/centrum/studio/Gestoffeerd. €910 ex g/w/l.

1e etage met uitkijk op de mooie Jansstraat en op 1 minuut van de grote markt en 5 minuten van het station.
Hartje centrum. Ideaal! Duurzaam en gerenoveerd huren!

Op een toplocatie gelegen midden in het centrum van Haarlem, ruime recent gerenoveerde, duurzaam appartement in een authentiek, monumentaal pand en op steenworp afstand van de Grote Markt, in het centrum van Haarlem.

Indeling:
Gezamenlijke entree met trap en toegang tot de eerste etage.

Eerste etage:
Ruim appartement aan de rustige achterzijde van de Jansstraat en voorzien van mooi, licht laminaat. Nieuwe, ruime, open keuken voorzien van divers inbouw apparatuur.
Slaapkamer aan de rustige achterzijde van het appartement.

Badkamer voorzien van ruime inloop douche en mooie design tegels tegen de muur en op de vloer. Design badkamer meubel met luxe mengkraan, designradiator en toilet.

Bijzonderheden:
-Alles is bijna in nieuwstaat en gerenoveerd
-Huur exclusief g/w/l (schatting ongeveer €60,- op eigen naam)
-Energielabel aanwezig
-Wonen in een historisch, monumentaal gebouw
-2 maanden waarborgsom( retour, indien in orde, na eind inspectie)


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "jansstraat 71", "zipCode": "2011RV", "city": "Haarlem", "lat": 52.382359, "lng": 4.6380784, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]