Kleine Houtstraat, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 1.125 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2011DE Haarlem
Type
Upper floor apartment
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Living surface
55m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Kleine houtstraat(60m2) Gestoffeerd- Haarlem/centrum- €1125 exclusief g/w/l.
Geheel gerenoveerd appartement op een top locatie midden in het centrum.
Let op: badkamer is en-suite dus voor studenten/huurders die willen delen is het niet handig.

Dit zeer leuke, karakteristieke appartement beschikbaar in het centrum van Haarlem. Het appartement is recent gerenoveerd en in goede staat. Het appartement verdeeld over 2 etages met een luxe keuken voorzien van diverse inbouw, 2 slaapkamers( waarvan 1 studeer/bijkamer, kan wel als slaapkamer gebruikt worden) In de leukste winkelstraat van Haarlem en in de nabijheid van gezellige winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden en de Grote Markt. De woning is in 2015 volledig gerenoveerd.

Indeling:

Middels een afgesloten entree, aan de buitenzijde, komt u in de hal, waar de trapopgang is gesitueerd.

1e etage: Ruime woonkamer met grote ramen. Heerlijk uitzicht op de achterzijde van de Kleine Houtstraat. Ruime open keuken met diverse inbouw. Het gehele appartement is voorzien van een mooie laminaat vloer. Ruime inbouwkast en trap kast. Bijkamer(of slaapkamer) naast de woonkamer.

2e etage: Ruime slaapkamer met berging kast. Badkamer voorzien van douchecabine, toilet en wastafel.

Kortom een heerlijk, goed verzorgd stadappartement, waar je zo in kan!
Let op: badkamer is en suite dus voor studenten/huurders die willen delen is het niet handig.

Bijzonderheden:

-Alles is redelijk nieuw en volledig gerenoveerd in 2015.
-Huur is exclusief g/w/l. Ongeveer 60-80 euro gwl. Schatting.
-Waarborgsom 2 maanden huur


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Kleine Houtstraat 31", "zipCode": "2011DE", "city": "Haarlem", "lat": 52.3786634, "lng": 4.6364078, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]