Kruisstraat, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 850 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2011PW Haarlem
Type
Studio
Rooms
1
Bedrooms
1
Living surface
30m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Kruisstraat(30m2) Haarlem/Centrum/Gestoffeerd €850 exclusief g/w/l (910 inclusive GWE) BESCHIKBAAR VOOR 1 PERSOON
Hartje centrum Haarlem!

Zeer fijne studio met fantastisch uitzicht op de levendige Kruisstraat. Supermarkt naast de deur en de grote markt is op 1 minuut lopen te bereiken. Station is op 3 minuten loopafstand met elke 10 minuten treinen naar Amsterdam. Zeer veel gezellige restaurantjes in de buurt en het strand op 20 minuten fietsen. De studio is beschikbaar voor 1 persoon, geen huisdieren.

Indeling:

Ruime, net verzorgde studio ruimte met een open keuken. De studio is leuk en eenvoudig in te richten en heeft een leuk uitzicht door de mooie, hoge monumentale ramen op de Kruisstraat. De gehele studio is voorzien van mooi, licht laminaat. De nette open keuken is voorzien van een kookstel, koel/vries combinatie en een afzuigkap. De badkamer is tevens zeer net met mooi, strak sanitair.

Bijzonderheden:

- Beschikbaar per 1-1-2018
- Zeer fijn uitzicht
- Alle voorzieningen zijn privé
- Zeer goed verzorgd
- Waarborgsom 2 maanden huur


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Kruisstraat 37", "zipCode": "2011PW", "city": "Haarlem", "lat": 52.383564, "lng": 4.6358149, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]