Kruisweg, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 1.050 p.m. inc.
Rent includes
Gas, Water, Electricity
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2011LG Haarlem
Type
Upper floor apartment
Balcony
Yes, 7m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
50m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Kruisweg(50m2) Haarlem/Station/Centrum. Gestoffeerd- €1050 inclusief g/w/l
2-kamer appartement met dakterras!
Beschikbaar voor 1 of 2 personen per 01-02-2017

Ruim en net 2 kamer appartement met dakterras op een perfecte locatie! Binnen 15 minuten op Amsterdam CS! Wonen in het hartje centrum met alle voorzieningen naast de deur. 1 minuut loopafstand naar het station en binnen 2 minuten op de grote markt. Het appartement wordt gestoffeerd opgeleverd en is voorzien van een mooie laminaat vloer.

Indeling:

Ruime hal met toilet en toegang tot de L-vormige woonkamer met open keuken voorzien van kookplaat, koel/vries combinatie, en een afzuigkap. Door de vele raampartijen heeft u een heerlijk licht appartement met een heerlijk ruim balkon aan de woonkamer vast. De slaapkamer is lekker licht met voldoende ruimte voor een 2-persoonsbed. De badkamer is voorzien van een wastafel en bad. Heerlijk appartement en beschikbaar voor langere periode!

Bijzonderheden:
-Huurprijs €1050 inclusief g/w/l
-Gestoffeerd te huur.
-Nabij het station en stadscentrum
-Waarborgsom 2 maanden huur


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Kruisweg 70", "zipCode": "2011LG", "city": "Haarlem", "lat": 52.3857621, "lng": 4.6361407, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]