Kruisweg, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 1.010 p.m. inc.
Rent includes
Water
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2011LG Haarlem
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
52m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Kruisweg(53m2) Haarlem-Centrum-€1010 exclusief g/e. Inclusief water
Gestoffeerd appartement op 1 minuut van het station en op 5 minuten lopen van de grote markt.

Per 01-07-2017 komt dit zeer leuke appartement vrij aan de Kruisweg. Het appartement is ideaal voor iemand alleen of een stel. Op 1 minuut loopafstand van het station en wonen op de levendige Kruisweg? Wie wilt dat nou niet?

Indeling: Entree met trap naar de 2e etage....

Overloop met badkamer voorzien van bad/douche en toilet. Toegang tot de lichte woonkamer. De woonkamer ligt aan de gezellige Kruisweg. Je hebt dan ook een zeer leuk uitzicht. De open keuken is voorzien van een koel/vriescombinatie, kookstel en afzuigkap. De woonkamer is door zijn hoge raampartijen heerlijk licht. Het gehele appartement is voorzien van laminaat. Het hele appartement is onlangs netjes geschilderd.

De zeer ruime slaapkamer is aan de achterzijde van het appartement. Wat opvalt zijn de zeer hoge plafonds door het hele appartement.

Bijzonderheden:
-Per 01-07-2017
-Aan de gezellige Kruisweg
-Naast het station en OV
-parkeervergunning aan te vragen op dit adres
-Nutsvoorzieningen(gas en licht) op eigen naam(ongeveer 60 euro)


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Kruisweg 70", "zipCode": "2011LG", "city": "Haarlem", "lat": 52.3857621, "lng": 4.6361407, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]