Lombardsteeg, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 995 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Centrum
Zipcode
2011HS Haarlem
Type
Ground floor apartment
Garden
Yes, 5m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
47m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Lombardsteeg(47m2) Haarlem/centrum/studio/Gestoffeerd. €995 ex g/w/l.

Op 1 minuut van de grote markt. 5 minuten van het station.
Hartje centrum in een hofje met 2 andere woningen. Heerlijke binnenhofje buitenplaatsje voor je deur.

Op een toplocatie gelegen midden in het centrum van Haarlem, ruim recent( 2,5 jaar geleden) gerenoveerde, duurzaam appartement (47 m²) in een authentiek, monumentaal pand en op steenworp afstand van de Grote Markt, in het centrum van Haarlem.

Indeling:

Begane grond met ruime woonkamer met, open keuken voorzien van divers inbouw apparatuur. Hoge plafonds en uitzicht op de gezamenlijke binnentuin. De badkamer is tevens op de begane grond en voorzien van ruime inloop douche en mooie design tegels tegen de muur en op de vloer. Design badkamer meubel met luxe mengkraan, designradiator en toilet.

Eerste etage:
Op deze etage de toegang tot de ruime slaapkamer voorzien van laminaat en tevens een leuk uitzicht op het binnenhofje.

Bijzonderheden:
-Alle voorzieningen zijn vrij nieuw en gerenoveerd 3 jaar geleden.
-Huur exclusief g/w/l (schatting ongeveer €60,- op eigen naam)
-Energielabel aanwezig
-Wonen in een historisch, monumentaal gebouw
-2 maanden waarborgsom


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Lombardsteeg 1", "zipCode": "2011HS", "city": "Haarlem", "lat": 52.3822257, "lng": 4.6386135, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]