Westerstraat, Haarlem

Specifications

Rented
Price
€ 995 p.m. ex.
Decoration
Partly furnished
District
Leidse buurt
Zipcode
2013PN Haarlem
Type
Upper floor apartment
Balcony
Yes, 30m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Living surface
50m²
Acceptance
directly

Download Brochure


Description

Westerstraat(50m2) Leidse buurt/ Haarlem- 995 ex gwl

In 2016 GERENOVEERDE BOVENWONING met ROYAAL TERRAS (31 m²) aan de rand van de gezellige LEIDSEBUURT.
Het STARTERS HOEKAPPARTEMENT wordt gekenmerkt door veel LICHTINVAL en heeft hoge raampartijen. De keuken is in 2016 vernieuwd en beschikt over een vaatwasser, oven en gaskookplaat. Vanuit de keuken is het zonnige, royale terras bereikbaar. Aan de voorzijde vind je een lichte slaapkamer met doorgang naar een 2e ruimte welke is in te richten als werkhoek of walk-in-closet. De ligging van deze bovenwoning is ideaal: aan de overkant vind je diverse winkels. Het strand van Bloemendaal, het centrum, NS-station Haarlem en de uitvalswegen zijn op korte afstand gelegen.

GERENOVEERDE BOVENWONING MET ROYAAL EN ZONNIG TERRAS (31 M²) IN GEZELLIGE LEIDSEBUURT

INDELING:
BEGANE GROND: centrale entree, meterkast

1e VERDIEPING: overloop, woningentree, gang met badkamer met douche, wastafel en toilet, moderne keuken voorzien van vaatwasser, oven, afzuigkap en gaskookplaat (2016), aansluiting wasmachine, deur naar heerlijk terras (gehele dag zon!), aan voorzijde gelegen slaapkamer met hoge raampartijen.

ALGEMEEN:
* woonoppervlakte 50,4 m²
* royaal, zonnig terras van 31 m²
* plafondhoogte 3 meter
* in 2016 volledig gerenoveerd
* nieuwe cv-ketel, nieuwe meterkast, nieuwe keuken
* terras aangelegd
* geluidswerende beglazing en suskasten
* nabij winkels en uitvalswegen


Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

Location

[ { "address": "Westerstraat 97", "zipCode": "2013PN", "city": "Haarlem", "lat": 52.3793944, "lng": 4.6176466, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]