Kazernestraat, Den Haag

Kenmerken

Gerenoveerd
Prijs
€ 1.995 p.m. ex.
Servicekosten
€ 50 p.m.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
Centrum
Locatie
In centrum
Postcode
2514 CT Den Haag
Woningtype
Hofjeswoning
Soort bouw
Nieuwbouw
Tuin
Ja, Voortuin
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
80m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

Topper in centrum Den Haag | Deze exclusieve zelfstandige stadswoning met heel veel privacy van ca. 80 m² met stadstuin én eventueel een parkeerplaats is per direct beschikbaar! Dit is een unieke kans.

Een geweldige locatie, om de hoek de Denneweg waar vele leuke restaurants en winkels zijn en op loopafstand het altijd leuke Noordeinde.

De woning is volledig gerenoveerd en op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de aanleg van de bestrating en beplanting van de voortuin.

Indeling:
Begane grond: riante leefkeuken met hoogwaardige luxe keuken met alle inbouwapparatuur.
1e verdieping: woonkamer, maar eventueel ook in te richten als extra slaapkamer en separate studeerkamer.
2e verdieping: slaapkamer en badkamer met ligbad en separate douche.

Mogelijkheid om een eigen parkeerplaats naast de woning te huren.


Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Locatie

[ { "address": "Kazernestraat 30", "zipCode": "2514 CT", "city": "Den Haag", "lat": 52.082641, "lng": 4.3094778, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]