Akeleistraat 78, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 995 p.m. ex.
Inrichting
Gemeubileerd
Wijk
Bloemenbuurt
Postcode
2565 NZ Den Haag
Woningtype
Bovenwoning
Balkon
Ja
Kamers
4
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
80m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

Per 1 juli beschikbaar:

Volledig gemeubileerd appartement op de 1ste etage met balkon in een rustige staat in de Bloemenbuurt. Dichtbij alle winkels bij het Savornir Lohmanplein. Goede verbinding met openbaar vervoer, en goede ligging tov de snelwegen. Ideaal appartement voor een expat.

Indeling:
Woonkamer met stijlvolle meubels, lcd tv, dvdspeler. Prachtige houten vloer door het gehele appartement.

Nieuwe en volledig uitgeruste keuken in een aparte ruimte. Magnetron, koelkast, vriezer, wasmachine, vaatwasser, gasfornuis. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het balkon aan de achterkant van de woning.

Hoofdslaapkamer met een tweepersoonsbed. Tweede slaapkamer ook met tweepersoonbed en kastruimte.

Derde kamer met veel kastruimte.

Mooie en comfortabel badkamer met douche en wasbak. Apart toilet in de hal. Internet en kabel tv zijn aangesloten en zijn optioneel.

* Deze huurprijs is gebaseerd op een contract van minimaal 12 maanden. Mocht u korter willen huren dan is dat mogelijk, maar voor elke maand die u korter wil huren komt er 2% op de huurprijs. Als de huurprijs bijvoorbeeld 1.000,- euro is en u wilt voor 6 maanden huren ipv een jaar dan is dat 6 maanden korter. Dan komt er dus 12% (6 x 2%) op de huurprijs, waarmee de huurprijs € 1.120,-. Wanneer u 3 maanden zou willen huren dan komt er dus 18% (9 x 2%) op de huurprijs, waarmee de huurprijs € 1.180,- per maand wordt.


Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Locatie

[ { "address": "Akeleistraat 78", "zipCode": "2565 NZ", "city": "Den Haag", "lat": 52.0714725, "lng": 4.2538402, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]