Meidoornstraat 110, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 925 p.m. ex.
Wijk
Heesterbuurt
Locatie
In woonwijk
Postcode
2563GK Den Haag
Woningtype
Bovenwoning
Bouwjaar
1920
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja, 7m²
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
70m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

Dit leuke appartement is per direct beschikbaar en bevindt zich op de 2e verdieping in de rustige Meidoornstraat. De woning heeft uitzicht op het voormalig schoolplein aan de overzijde van de straat.

De woning is voorzien van een mooie, moderne laminaatvloer en beschikt over een ruime woonkamer aan de voorzijde met semi open keuken. De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, gasfornuis, afzuiger, oven, magnetron en een Quooker (direct kokend water!).

Aan de achterzijde bevindt zicht de hoofdslaapkamer voorzien van vele ramen. De voorzijkamer dient als tweede slaapkamer.

De gang biedt toegang tot het toilet, badkamer, wasmachineruimte en het zonnige dakterras aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Huurprijs 925,- exclusief
- Luxe keuken
- Moderne badkamer en toiler
- CV aanwezig
- 1 maand waarborgsom


Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Locatie

[ { "address": "Meidoornstraat 110", "zipCode": "2563GK", "city": "Den Haag", "lat": 0, "lng": 0, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]