Plaats, Den Haag

Kenmerken

Verhuurd
Prijs
€ 1.750 p.m. ex.
Inrichting
Gemeubileerd
Wijk
Centrum
Locatie
In centrum
Postcode
2513 AD Den Haag
Woningtype
Bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Balkon
Ja
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Oppervlakte
90m²
Oplevering
per direct

Download Brochure


Omschrijving

De huurprijs van dit appartement is € 1.750,- excl. € 50,-servicekosten (glasbewassing voorgevel, schoonmaak algemeen trappenhuis, jaarlijks onderhoud c.v.).

Dit luxe volledig gerenoveerde gemeubileerde appartement is per 1 augustus a.s. voor de verhuur beschikbaar.

Dit appartement gelegen op de tweede verdieping is geheel voorzien van een mooie kwaliteit lamelparket en beschikt over een sfeervolle living, met een riant en volledig uitzicht op de mondaine Plaats, met doorloop naar een luxe keuken met alle inbouwapparatuur.

De twee slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement (waarvan één met terras). De luxe badkamer heeft een ligbad , inloopdouche en extra toilet.

Alle ramen zijn voorzien van HR-isolatieglas.

Het appartement beschikt over eigen nutsvoorzieningen.


Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Locatie

[ { "address": "Plaats 25", "zipCode": "2513 AD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0795933, "lng": 4.3097861, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]
  • Plattegronden