Hagestraat, Haarlem

Kenmerken

Ruim appartement nabij centrum
Prijs
€ 1.025 p.m. ex.
Inrichting
Gestoffeerd
Wijk
CENTRUM
Postcode
2011CT Haarlem
Woningtype
Bovenwoning
Kamers
2
Slaapkamers
1
Badkamers
1
Oppervlakte
45m²
Oplevering
01-06-2018

Download Brochure


Omschrijving

Hagestraat(45m2) Haarlem/Centrum/Spaarne. Gestoffeerd €1025,- ex g/w/l. GEHEEL GERENOVEERD- Gas, water en elektra op eigen naam. Ongeveer 65 euro(schatting)

Beschikbaar per 1-6-2018.

Zeer gezellig en leuk gerenoveerd appartement ( 4 jaar geleden) op de 1e etage in een enorm gezellig straatje in het centrum van Haarlem. Nabij de grote markt, centrum en uitvalswegen richting Amsterdam, Den Haag, Alkmaar. Het gehele appartement is verbouwd en luxe afgewerkt. Het appartement is beschikbaar voor onbepaalde tijd.

Indeling:
Via de trap bereikt u de eerste etage. Vanuit de hal met , bereikt u de lichte woonkamer die eenvoudig in te delen is. Door de fijne raampartijen komt er veel licht door in de woonkamer. De heerlijke aparte keuken is voorzien van een koel/vries combinatie, kookplaat, vaatwasser en afzuigkap. Via de woonkamer bereikt u de slaap ruimte die tevens eenvoudig in te delen is. Aparte badkamer is voorzien van een inloop douche, wastafel en toilet. Het gehele appartement is voorzien een lichte laminaat vloer.

Bijzonderheden:
-Oplevering 1-6-2018
-In het centrum
-Alles is 4 jaar geleden volledig gerenoveerd
-Waarborgsom 2 maanden huur


Reageer

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Hoeveel is ?  

Locatie

[ { "address": "Hagestraat 1", "zipCode": "2011CT", "city": "Haarlem", "lat": 52.3790348, "lng": 4.6393005, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"stylers":[{"saturation":-100},{"gamma":1}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.business","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.text","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"simplified"}]},{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":50},{"gamma":0},{"hue":"#50a5d1"}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"color":"#333333"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels.text","stylers":[{"weight":0.5},{"color":"#333333"}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels.icon","stylers":[{"gamma":1},{"saturation":50}]}]